جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

طراحی تاسیسات برق صنعتی و الکتریکی نیکسا

تاسیسات برق صنعتی، طراحی تاسیسات برقی، پیمانکار برق صنعتی، پیمانکار تاسیسات برقی

تاسیسات برقی یا تاسیسات برق صنعتی، مجموعه‌ای از تجهیزات، وسایل الکتریکی و کنترلی است که برای تأمین، مدیریت انرژی، بهینه‌سازی و بهره‌وری مورد نیاز در بخش‌­های گوناگون یک کارخانه یا مجموعه صنعتی استفاده می‌شود. تاسیسات برق صنعتی شامل تجهیزاتی مانند پست برق فشار متوسط، ترانسفورماتور، دیزل ژنراتور، تابلو برق، کابل‌، سیم‌، سیستم ارتینگ و سایر سیستم‌های الکتریکی (سیستم روشنایی، سیستم تلفن و شبکه اینترنت، دوربین مدار بسته، سیستم اعلام دود و حریق و حفاظت کاتدیک) به همراه سیستم‌های کنترل و ابزاردقیق می‌باشد.

شرکت نیکسا (اجرای پروژه های برق صنعتی) به عنوان پیمانکار برق صنعتی و پیمانکار تاسیسات برقی علاوه بر طراحی و تهیه نقشه تاسیسات برق صنعتی می‌تواند تمامی بخش‌های مربوط به اجرا و طراحی تاسیسات برقی را بصورت کامل انجام دهد مواردی همچون نصب و راه اندازی تابلو‌های برق صنعتی، پیاده سازی سیستم زمین، نصب صاعقه گیر، کابل‌کشی و غیره.

 

عناوین مطالب

اهمیت تاسیسات برق صنعتی

تاسیسات برق صنعتی یکی از عوامل اساسی و حیاتی در هر واحد صنعتی است. این تاسیسات، مسئول تامین برق مورد نیاز برای عملکرد صحیح و بهینه واحدهای صنعتی می‌باشند. اهمیت تاسیسات الکتریکی صنعتی از جهات گوناگون قابل بررسی است که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم:

1. اطمینان از تامین برق پایدار

تاسیسات برق صنعتی، مسئول تامین برق پایدار برای استفاده شبکه برق واحدهای صنعتی است. بدون وجود تاسیسات الکتریکی مناسب و قوی، عملکرد واحد صنعتی بهینه نخواهد بود و ممکن است با مشکلاتی نظیر قطعی برق، نوسانات ولتاژ و تغییرات فرکانس روبرو شود که موجب وارد آمدن خساراتی به تجهیزات واحد صنعتی شده و در نتیجه تولید و عملکرد سیستم، تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

2. ایمنی و امنیت

تاسیسات برقی باید به‌طور کامل و با رعایت استانداردها و مقررات ایمنی طراحی و اجرا شوند. در صورت عدم رعایت مقررات ایمنی در طراحی و اجرای تاسیسات برقی، خطراتی جدی هم‌چون حوادث جانبی، آتش‌سوزی، صدمات جانی و حتی مرگ کارکنان رخ خواهد داد.

3. بهره‌وری انرژی

با طراحی پایدار و بهینه تاسیسات برقی، می‌توان برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، استفاده از آن را به کم‌ترین سطح خود رساند. این امر به دو صورت امکان‌پذیر است. نخست با استفاده از تجهیزات الکتریکی با کارایی بالا و فناوری‌های پیشرفته و در وهله دوم با استفاده از سیستم‌های مناسب مدیریت انرژی، می‌توان به این هدف دست یافت.

4. حفاظت تجهیزات

با استفاده از تجهیزات و سیستم‌های حفاظتی مجهز، می‌توان از آسیب‌دیدگی و وارد آمدن خسارت به تجهیزات جلوگیری کرد. تاسیسات برقی باید این امکان را داشته باشند تا در زمان خطر و عدم عملکرد تجهیزات، به صورت خودکار و به‌سرعت، واکنش نشان داده و از تجهیزات و سیستم‌های الکتریکی محافظت کنند.

با توجه به اهمیت تاسیسات الکتریکی صنعتی، لازم است که در طراحی این تاسیسات، اصول و استانداردهای تعریف شده رعایت شود.

خدمات طراحی تاسیسات برق صنعتی

فرم مینیمال تماس

شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان نیکسا در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.

مراحل طراحی تاسیسات برق صنعتی

طراحی تاسیسات برقی شامل مراحل زیر است:

  1. تجزیه و تحلیل بار
  2. انتخاب تجهیزات
  3. طراحی شبکه توزیع
  4. طراحی سیستم زمین
  5. طراحی سیستم حفاظت
  6. طراحی سایر سیستم‌ها
  7. طراحی سیستم کنترل و ابزاردقیق

در ادامه به توضیح هر کدام از مراحل طراحی تاسیسات برقی (ذکر شده در بالا) می­‌پردازیم:

  1. تجزیه و تحلیل بار: در این مرحله، میزان بار الکتریکی مورد نیاز کارخانه یا مجموعه صنعتی برآورد می‌شود. این کار با استفاده از روش‌های گوناگونی چون اندازه‌گیری بار، استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی و سایر روش‌ها صورت می‌گیرد.
  2. انتخاب تجهیزات: بر اساس نتایج تجزیه و تحلیل بار، تجهیزات مورد نیاز برای تأمین انرژی کارخانه یا مجموعه صنعتی انتخاب می‌شوند. این تجهیزات شامل پست برق، ترانسفورماتور، تابلو برق، کابل‌، سیم‌، کلید، فیوز و سایر تجهیزات الکتریکی هستند.
  3. طراحی شبکه توزیع: در این مرحله، شبکه توزیع انرژی الکتریکی که شامل مسیرهای کابل‌کشی، محل نصب تابلوهای برق و سایر تجهیزات است؛ در کارخانه یا مجموعه صنعتی طراحی می شود.
  4. طراحی سیستم زمین: استفاده از سیستم زمین برای محافظت از افراد و تجهیزات در برابر خطرات برق‌گرفتگی و صاعقه ضروری است. در این مرحله، سیستم زمین کارخانه یا مجموعه صنعتی طراحی می شود.
  5. طراحی سیستم حفاظت: این سیستم برای محافظت از تاسیسات الکتریکی در برابر اضافه بار، اتصال کوتاه و سایر عواملی که می‌توانند سبب ایجاد آسیب در تاسیسات شوند، ضروری است. در این مرحله، سیستم حفاظت کارخانه یا مجموعه صنعتی طراحی می شود.
  6. سایر سیستم‌ها: سایر بخش‌ها نیز بنا بر نیازمندی‌های مشتری برای سیستم برق صنعتی مورد بررسی قرار می‌گیرد که به شرح زیر است:
    • سیستم روشنایی: این سیستم وظیفه تامین روشنایی در کارخانه یا مجموعه صنعتی را بر عهده دارد. طراحی سیستم روشنایی باید با توجه به نکاتی مانند میزان روشنایی مورد نیاز، نوع روشنایی و سایر عوامل انجام شود.
    • سیستم تلفن و شبکه اینترنت: این سیستم وظیفه برقراری ارتباط تلفنی و اینترنتی در کارخانه یا مجموعه صنعتی را بر عهده دارد. طراحی سیستم تلفن و شبکه اینترنت باید با توجه به نیازهای کاربران، نوع تجهیزات و سایر عوامل انجام شود.
    • دوربین مدار بسته: این سیستم وظیفه نظارت بر محیط کارخانه یا مجموعه صنعتی را بر عهده دارد. طراحی سیستم دوربین مدار بسته باید با توجه به نیازهای امنیتی، نوع دوربین‌­ها و سایر عوامل انجام شود.
    • سیستم اعلام دود و حریق: این سیستم وظیفه هشدار در صورت وقوع آتش‌سوزی را بر عهده دارد. طراحی سیستم اعلام دود و حریق باید با توجه به استانداردهای ایمنی، نوع تجهیزات و سایر عوامل انجام شود.
    • حفاظت کاتدیک: این سیستم وظیفه محافظت از تجهیزات فلزی در برابر خوردگی را بر عهده دارد. طراحی سیستم حفاظت کاتدیک باید با توجه به نوع تجهیزات، شرایط محیطی و سایر عوامل انجام شود.
  1. سیستم کنترل و ابزار دقیق: این سیستم یکی از اجزای مهم تاسیسات برق صنعتی است. این سیستم وظیفه اندازه‌گیری، کنترل و نظارت بر فرآیندهای صنعتی را بر عهده دارد. طراحی سیستم کنترل و ابزاردقیق باید با توجه به عوامل گوناگونی چون نوع فرآیند، شرایط محیطی، میزان دقت مورد نیاز و سایر عوامل انجام شود.

مدارک طراحی و مهندسی تاسیسات برقی

در یک پروژه برق صنعتی، مدارک در دسته بندی اولیه به طراحی پایه، طراحی تفضیلی، مدارک ساخت و خرید، مدارک نصب و راه اندازی و هم‌چنین مدارک تعمیر و نگهداری و بهره‌برداری تقسیم می‌شوند. در زیر بخشی از مدارک طراحی پایه، طراحی تفضیلی و هم‌چنین مدارک ساخت و خرید که در بسیاری از مدارک تاسیسات برقی استفاده می شود، ارائه شده است:

مدارک طراحی برق صنعتی

مدارک طراحی تاسیسات برقی قابل تهیه و اجرا در شرکت نیکسا به شرح زیر است:

مدارک تاسیسات برق صنعتی -محاسبه بار مصرفی تابلو برق Load List
                                                                                                 تصویر(1). مدرک Load List فایل اکسل نیکسا
  • جانمایی بارها در یک پروژه بر روی Site Plan و اختصاص بارها به تابلو‌های برق: این مدرک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه شده و برای جانمایی بارها بر روی نقشه و اختصاص بارها به تابلوهای برق کاربرد دارد.
  • محاسبات تابلو‌های برق (محاسبه توان الکتریکی مصرفی، جریان ورودی مصرفی، ضریب توان تابلو برق و…): این مدرک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه شده و برای محاسبه مشخصات تابلوهای برق مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اطلاعات برای طراحی تابلوهای برق صنعتی مورد نیاز است.
  • محاسبات اتصال کوتاه: این مدرک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه شده و برای محاسبه جریان اتصال کوتاه در سیستم برق به کار گرفته می‌شود. این اطلاعات برای طراحی و اجرای سیستم برق مورد نیاز است.

برای دانلود فایل محاسبه جریان اتصال کوتاه در شبکه فشار ضعیف (Calculation for Short Circuit Current) اینجا کلیک کنید.

محاسبه جریان اتصال کوتاه در طراحی تاسیسات الکتریکی
                                  تصویر(2). محاسبه جریان اتصال کوتاه فایل اکسل نیکسا
  • محاسبات ترانسفورماتور، دیزل ژنراتور و خازن تصحیح ضریب قدرت: این مدارک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه شده و برای محاسبه مشخصات ترانسفورماتورها، دیزل ژنراتورها و خازن‌های تصحیح ضریب قدرت کارایی دارند.

برای دانلود فایل محاسبه ظرفیت ترانسفورماتور (Transformer Calculator) اینجا کلیک کنید.

محاسبه ظرفیت ترانسفورماتور در تاسیسات برق صنعتی فایل اکسل محاسبه ظرفیت ترانسفورماتورتصویر(3). محاسبه ظرفیت ترانسفورماتور فایل اکسل نیکسا

                                 برای دانلود فایل محاسبه ظرفیت دیزل ژنراتور (Diesel Genetarator Calculactor) اینجا کلیک کنید.

مدارک تاسیسات برق صنعتی -محاسبه ظرفیت دیزل ژنراتور به کمک فایل اکسل نیکسا
                                                                            تصویر(4). مدرک محاسبه ظرفیت دیزل ژنراتور فایل اکسل نیکسا
  • محاسبات ارتینگ: این مدرک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه می‌شود و برای محاسبه مشخصات سیستم ارتینگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. یرای دانلود فایل محاسبات سیستم ارتینگ (Earthing Calculator) اینجا کلیک کنید.
  • طراحی پست ترانس پست پاساژ: این مدرک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه می شود و برای طراحی پست ترانس پست پاساژ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اطلاعات برای ساخت و راه‌اندازی پست ترانس پست پاساژ مورد نیاز است.

فرم مینیمال تماس

شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان نیکسا در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.
  • محاسبات کابل فشار متوسط: این مدرک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه می‌شود و برای محاسبه مشخصات کابل‌های فشار متوسط مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اطلاعات برای طراحی و خرید کابل‌های فشار متوسط مورد نیاز است.
  • طراحی دیاگرام تک خطی (Single Line Diagram): دیاگرام تک خطی، تصویری ساده از تابلو‌های برق است که در آن تجهیزات اصلی تابلو با نمادهای استاندارد نشان داده شده است. این دیاگرام اطلاعات گوناگونی چون نوع تجهیزات، نحوه اتصال تجهیزات و نوع راه‌اندازی الکتروموتورها به همراه سایر اطلاعات را ارائه می دهد.
نمونه دیاگرام تک خطی single line یکی از مدارک مورد نیاز در طراحی تاسیسات برق صنعتی- دیاگرام تک خطی مربوط به راه اندازی موتور به کمک اینورتر است
                                                                                               تصویر(5). یک نمونه مدرک دیاگرام تک خطی Single Line
  • طراحی Wiring Diagram: این مدرک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه شده و برای نمایش جزئیات سیم‌کشی سیستم برق مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اطلاعات برای ساخت و راه‌اندازی تابلوهای برق مورد نیاز است.
لیست کابل برق قدرت پروژه در طراحی تاسیسات برق صنعتی
                                                                                         تصویر(6). یک نمونه مدرک لیست کابل قدرتPower Cable List
  • متریال لیست تابلو برق به صورت گسترده و خلاصه: این مدارک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه شده و برای نمایش مشخصات، برند و تنظیم لیست تجهیزات تابلوهای برق مورد استفاده قرار می‌گیرند. این اطلاعات برای خرید تجهیزات تابلوهای برق مورد نیاز است.
  • طراحی سایر سیستم‌ها: این مدارک در مرحله طراحی سیستم برق تهیه شده و برای طراحی سایر سیستم‌های برق مانند روشنایی، تلفن، اینترنت، دوربین مدار بسته و اعلام حریق مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • لیست لوازم یدکی: این اطلاعات برای نگهداری سیستم برق مورد نیاز است.

  مدارک طراحی کنترل و ابزار دقیق

مدارک طراحی سیستم کنترل و ابزاردقیق قابل تهیه و اجرا توسط شرکت نیکسا به شرح زیر می‌باشد:

  • تجهیزات اتاق کنترل مرکزی: این مدرک در مرحله طراحی سیستم کنترل و ابزار دقیق تهیه شده و برای تعیین تجهیزات اتاق کنترل مرکزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • لیست تجهیزات ابزار دقیق: این مدرک در مرحله طراحی سیستم کنترل و ابزار دقیق تهیه شده و برای تهیه لیست تجهیزات ابزار دقیق و نوع عملکرد و ارتباط آن‌ها با تابلوهای کنترل مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • لیست شیر‌های کنترلی: این مدرک در مرحله طراحی سیستم کنترل و ابزار دقیق تهیه شده و برای تهیه لیست شیرهای کنترلی و نوع عملکرد و ارتباط آن‌ها با تابلوهای کنترل مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • نقشه Control Configuration: این مدرک در مرحله طراحی سیستم کنترل و ابزار دقیق تهیه شده و برای نمایش کلی سیستم کنترل و ابزار دقیق مورد استفاده قرار می­‌گیرد. این اطلاعات برای راه اندازی سیستم کنترل و ابزار دقیق مورد نیاز است.
  • لیست ورودی و خروجی I/O List: این مدرک در مرحله طراحی سیستم کنترل و ابزار دقیق تهیه ­شده و برای تنظیم لیست ورودی­ و خروجی‌های سیستم کنترل PLC مورد استفاده قرار می گیرد.
  • طراحی تابلو کنترل: این مدرک برای نمایش جزئیات سیم‌­کشی سیستم کنترل و تجهیزات داخل آن تنظیم شده که در صورت طراحی صحیح، ارتباط آن با سایر تجهیزات نیز مشاهده می­‌‎شود.
  • لیست کابل­‌‌های کنترل: این لیست شامل کابل­‌های مورد نیاز برای سیستم کنترل، شیرهای کنترلی و ابزاردقیق­‌ها می­‌باشد.
  • یو. پی. اس. (UPS): برای محاسبه مشخصات UPS و باتری مورد نیاز سیستم کنترل و ابزار دقیق مورد استفاده قرار گرفته و از اطلاعات آن جهت خرید UPS و باتری مورد نیاز سیستم استفاده می­‌شود.
  • لیست لوازم یدکی: این لیست شامل بخشی از تجهیزات مصرفی سیستم کنترل و ابزاردقیق که در صورت عدم کارکرد صحیح، توسط بخش تامین و نگهداری تعویض می‌شود.

خدمات طراحی تاسیسات برق صنعتی

مراحل اجرای تاسیسات برق صنعتی

اجرای تاسیسات الکتریکی صنعتی به‌صورت خلاصه شامل مراحل زیر است:

  1. تهیه و ساخت تجهیزات: در این مرحله، تجهیزات مورد نیاز برای اجرای تاسیسات الکتریکی خریداری یا ساخته می­‌شوند.
  2. نصب تجهیزات: تجهیزات پس از تهیه یا ساخت در محل کارخانه یا مجموعه صنعتی نصب می‌شوند.
  3. کابل کشی: در این مرحله، کابل­‌ها در مسیرهای طراحی شده نصب می­‌شوند.
  4. آزمایش و راه‌­اندازی: پس از نصب تجهیزات، کابل­‌کشی و سربندی آن‌ها، تاسیسات الکتریکی باید آزمایش و راه‌­اندازی شوند. در این مرحله، عملکرد تاسیسات الکتریکی بررسی شده تا از صحت عملکردی آن ها اطمینان حاصل ­شود.

انواع پروژه های برق صنعتی

پروژه‌های برق صنعتی طیف وسیعی از فعالیت‌ها را شامل می‌شود که هدف آن‌ها طراحی، اجرا و نگهداری سیستم‌های الکتریکی در صنایع مختلف است. این پروژه‌ها از طراحی و ساخت تابلوهای برق ساده گرفته تا راه‌اندازی خطوط تولید خودکار پیچیده را شامل می‌شوند. در ادامه به برخی از انواع مهم پروژه‌های برق صنعتی اشاره خواهیم کرد:

  1. طراحی و ساخت تابلو برق
  2. نصب و راه‌اندازی تجهیزات الکتریکی
  3. اتوماسیون صنعتی
  4. تعمیر و نگهداری سیستم‌های الکتریکی
  5. ارتقاء سیستم های الکتریکی
  6. اجرای پروژه های روشنایی صنعتی
  7. طراحی و اجرای سیستم زمین (ارتینگ)
  8. اجرای پروژه های حفاظت از موتور

شرکت نیکسا با سابقه طولانی در انجام هر کدام از پروژه های برق صنعتی ذکر شده و با بیش از 20 سال سابقه به عنوان پیمانکار تاسیسات برقی آماده ارائه خدمات به شما می باشد با شماره 09122502279 با ما در تماس باشید.

طراحی و اجرای تاسیسات برق در نیکسا

شرکت نیکسا (پیمانکار برق صنعتی) از مجموعه‌های موفق در زمینه طراحی و اجرای تاسیسات برق و کنترل صنعتی است. این شرکت با بیش از 25 سال سابقه درخشان در ارائه خدمات مهندسی برق و کنترل، به عنوان یکی از پیشگامان صنعت برق در کشور به شمار می‌آید. نیکسا با تیم متخصص و مجرب خود، قادر به طراحی سیستم­‌های برق صنعتی با بهره‌­گیری از آخرین فناوری‌ها و استانداردهای روز دنیا بوده و با توجه به نیازها و مشخصات سفارش مشتریان، طرح هایی گوناگون را برای سیستم‌های برق صنعتی ارائه می‌دهد. خدمات ارائه شده توسط شرکت نیکسا در زمینه طراحی سیستم های برق صنعتی می‌توان به به دو بخش کلی تقسیم نمود:

1. طراحی سیستم‌­های قدرت و تهیه تقشه تاسیسات برق صنعتی

سیستم‌های قدرت در واحدهای صنعتی، نقشی بسیار مهم ایفا می‌کنند. شرکت نیکسا به عنوان شرکت پیمانکاری برق قدرت با توجه به نیازها و مشخصات واحدهای صنعتی، سیستم‌های قدرت را طراحی و اجرا می‌کند. این شرکت در طراحی سیستم‌های قدرت، در به کار گیری تجهیزات با کیفیت و استاندارد توجه ویژه‌ای داشته تا عملکرد بهینه و پایداری برای سیستم‌های قدرت فراهم شود. تهیه نقشه تاسیسات برق صنعتی یک پلن صنعتی از جمله مهمترین مدارک لازم جهت نصب و اجرای تاسیسات برقی می‌باشد. نقشه تاسیسات برق صنعتی در شرکت نیکسا توسط متخصصان و مهندسان با تجربه و دقیق و آشنا به پلن‌های صنعتی طراحی و تهیه می‌گردد. مهندسان شرکت نیکسا برای طراحی نقشه تاسیسات برقی معمولا از نرم افزارهای اتوکد، اتوکد الکتریکال و نرم افزار Eplan استفاده می‌کنند.

طراحی سیستم برق قدرت نیکسا طراحی و اجرای سینی کابل
                                                       تصویر(7). نصب و اجرای سینی کابل

2. طراحی سیستم­‌های کنترل

شرکت نیکسا با تیم مهندسی متخصص خود، قادر به طراحی سیستم‌های کنترل صنعتی با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و استانداردهای روز دنیا است. این شرکت با توجه به نیازها و مشخصات سفارش مشتری، طرح‌های متنوعی را برای سیستم‌های کنترل ارائه می‌دهد.

فرم مینیمال تماس

شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان نیکسا در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.

طراحی، نصب و راه‌اندازی تاسیسات برق بیمارستان

سیستم تاسیسات برق بیمارستان در بیمارستان یک جزء حیاتی است که عملکرد ایمن و کارآمد مرکز را تضمین می کند. تاسیسات برق، برق تجهیزات ضروری پزشکی، روشنایی، تهویه و سیستم های ارتباطی را تامین می کند. در اینجا بصورت مختصر اجزای اصلی تاسیسات برق بیمارستان را شرح می‌دهیم:

تامین برق بیمارستان

برق یک واحد بیمارستانی از دو طریق تامین می‌گردد. یک از طریق ترانسفورماتور و برق شهر، بطور معمول برق بیمارستان از این طریق تامین می‌شود اما در مواردی که برق شهر قطع می‌گردد باید حتما برق مورد نیاز بیمارستان تامین شود که در این موارد از دیزل ژنراتور برای تامین برق تاسیسات برق بیمارستان استفاده می‌گردد.

تابلوهای توزیع برق

تاسیسات برق بیمارستان شامل یک تابلو برق مرکزی جهت توزیع برق به قسمت های مختلف بیمارستان است این تابلو به نام MDP شناخته شده که شامل انواع کلید برق و فیوز و سایر تجهیزات حفاظتی و اندازه‌گیری می‌باشد.

تجهیزات برقی بیمارستان

تجهیزات برقی بیمارستان شامل، تجهیزات پزشکی، تجهیزات مربوط به نورپردازی و روشنایی، تجهیزات مربوط به سیستم تهویه و در انتها تجهیزات مربوط به سیستم ارتباطی مانند تلفن، بی‌سیم و … می‌باشد.

یک سیستم الکتریکی کارآمد و قابل اعتماد برای عملکرد ایمن و مناسب یک بیمارستان ضروری است. با اطمینان از رعایت قوانین ایمنی الکتریکی و اجرای شیوه های نگهداری مناسب، بیمارستان ها می توانند خطر حوادث الکتریکی را به حداقل برسانند و از رفاه بیماران و کارکنان اطمینان حاصل کنند.

شرکت نیکسا پیمانکار برق صنعتی

شرکت نیکسا پیمانکار برق صنعتی است که مسئول طراحی، نصب، تعمیر، سرویس و نگهداری تجهیزات برقی در صنایع مختلف مانند کارخانه‌ها، بیمارستان‌ها و سایر مراکز صنعتی است. نیکسا به عنوان یک شرکت پیمانکار برق با استفاده از تجهیزات مربوط به برق مانند، انواع سیم و کابل، پریز، سوئیچ‌ها، فیوزها و سایر تجهیزات مرتبط، اقدام به نصب و راه‌اندازی سیستم‌های برقی، پیچیده و حساس مانند تابلوهای برق، تعویض و نصب تجهیزات برقی، تعمیر و نگهداری سیستم‌های برقی پرداخته و تضمین می‌کند که همه قطعات و تجهیزات برقی به درستی عمل کنند و نکات ایمنی و استانداردهای مربوط به برق و تاسیسات برقی کاملا در طراحی، نصب و اجرای تاسیسات برق رعایت گردد.

سخن پایانی درباره تاسیسات برق صنعتی

طراحی و اجرای تاسیسات برق صنعتی فرآیندی مهم و پیچیده و نیازمند دانش و مهارتی تخصصی است. این فرآیند باید با توجه به عوامل گوناگونی هم‌چون نوع و کاربری کارخانه، شرایط محیطی، میزان بار الکتریکی و سایر عوامل انجام شود. با رعایت نکات ایمنی، عملکرد اقتصادی در طراحی و اجرای تاسیسات الکتریکی صنعتی می‌توان از بروز حوادث و خسارات احتمالی جلوگیری کرده و از عملکرد مطلوب این تاسیسات اطمینان حاصل کرد.

شرکت نیکسا با سابقه اجرای پروژه‌های برق صنعتی با استفاده از تجربه و دانش فنی خود، توانسته در زمینه طراحی تاسیسات برق و کنترل، بهترین راهکارها را ارائه داده و با توجه به نیازهای مشتریان، طرح‌هایی مناسب و بهینه را برای تاسیسات برق و کنترل صنعتی واحدهای صنعتی مختلف و تاسیسات برق بیمارستان‌ها و … پیشنهاد دهد. هم‌چنین، این شرکت با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و تجهیزات مدرن، تاسیسات برق پروژه‌های صنعتی را با کیفیت بالا و استانداردهای بین‌المللی اجرا می‌کند. شرکت نیکسا به عنوان پیمانکار برق صنعتی علاوه بر طراحی و تهیه نقشه تاسیسات برق صنعتی می‌تواند تمامی بخش‌های مربوط به تاسیسات برقی را بصورت کامل انجام دهد مواردی همچون نصب و راه اندازی تابلو‌های برق صنعتی، پیاده سازی سیستم زمین، نصب صاعقه گیر، کابل‌کشی و غیره

 

 

دیگر خدمات مرتبط نیکسا

ساخت و طراحی ماشین آلات صنعتی و ربات صنعتی نیکسا

طراحی سیستم های تله متری و اسکادا نیکسا

برنامه نویسی اتوماسیون صنعتی و برنامه نویسی PLC نیکسا

تجهیزات ابزار دقیق و اتوماسیون صنعتی نیکسا

 

شماره تماس

 

021-88533826

عناوین مطالب

32 پاسخ

    1. سلام وقتتون بخیر خانم مهندس، نظر من درخصوص سوال شما این هست که می توان برای برقراری تعادل بین این سه فاکتوری که ذکر فرمودید موارد زیر را می توان در نظر گرفت:
      استفاده از روش های طراحی مناسب، استفاده از تجهیزات و مواد با کیفیت ، بهینه سازی مصرف انرژی، انجام مطالعات امکان سنجی و آنالیز ریسک ، استفاده از نرم افزار شبیه سازی ، به روز ماندن با آخرین استانداردها و مقررات ،انجام بازرسی و تست منظم.
      به نظر من با رعایت این نکات، مهندسان برق می توانند تاسیسات برقی را طراحی کنند که هم مقرون به صرفه، هم کارآمد و هم ایمن باشد

    1. سلام خانم مهندس، بله شرکت نیکسا دوره های آموزشی را برای پیمانکار برق صنعتی در نظر گرفته است مانند دوره آموزشی برق صنعتی که در آن اصول و مبانی برق صنعتی و عیب یابی سیستم های برق بیان می گردد همچنین دوره هایی در خصوص اتوماسیون صنعتی و PLC هم برای پیمانکار برق صنعتی علاقه مند به این حوزه در نظر گرفته شده است.

  1. سلام.
    برای بهینه‌سازی مصرف انرژی در یک واحد صنعتی چه مواردی را باید در طراحی برق صنعتی در نظر بگیریم؟

    1. سلام جناب مهندس،راه‌‌های زیادی برای بهینه سازی مصرف انرژی وجود دارد. بطور خلاصه با در نظر گرفتن موارد زیر در طراحی برق صنعتی، می‌توانید مصرف انرژی در یک واحد صنعتی را بهینه‌سازی کنید.
      1. انتخاب تجهیزات بهینه: استفاده از تجهیزات برقی کارآمد و با کارایی بالا می‌تواند به کاهش مصرف انرژی کمک کند.
      2. مدیریت بار: برنامه‌ریزی مناسب برای مدیریت بار و استفاده از سیستم‌های کنترل و مانیتورینگ می‌تواند به بهره‌وری انرژی کمک کند. استفاده از سیستم‌های اتوماسیون و کنترل بهینه می‌تواند مصرف انرژی را کاهش دهد.
      3. استفاده از سیستم‌های هوشمند برق و انرژی: نصب سیستم‌های هوشمند برق و انرژی مانند سیستم‌های نظارت و کنترل از راه دور، سیستم‌های خودکار و تنظیم خودکار دما و روشنایی می‌تواند به بهینه‌سازی مصرف انرژی کمک کند.
      4. استفاده از سیستم‌های تهویه و نورپردازی کارآمد: استفاده از سیستم‌های تهویه و نورپردازی کارآمد و با کارایی بالا می‌تواند به بهره‌وری انرژی کمک کند. انتخاب لامپ‌ها و سیستم‌های تهویه مناسب می‌تواند به کاهش مصرف انرژی کمک کند.
      5. در نهایت اجرای سیستم‌های تولید انرژی پاک: استفاده از منابع انرژی پاک مانند خورشید، باد و هیدروپاور می‌تواند به کاهش مصرف انرژی و حفظ محیط زیست کمک کند.

  2. سلام.
    شرکت شما امکان ارائه مدارک طراحی پایه برق جهت تهیه اسناد مناقصه یک ایستگاه پمپاژ را دارد؟

    1. سلام وقتتون بخیر ، بله شرکت نیکسا امکان تهیه مدارک طراحی پایه بر ق و کنترل و البته طراحی تفضیلی را دارد در صورت تمایل می توانید درخواستتان را از طریق یکی از راه های موجود در صفحه تماس با نیکسا https://nicsaco.com/contact/ برای ما ارسال بفرمایید

    2. سلام جناب مهندس بله ، یکی از خدمات شرکت نیکسا ارائه مدارک طراحی پایه برق و اتوماسیون جهت شرکت در مناقصات می باشد از طریق شماره تماس نیکسا 02188526642 با ما در تماس باشید

    1. سلام، بخشی از خدمات مشاوره نیکسا در زمینه طراحی تاسیسات الکتریکی شامل موارد زیر می‌شود:
      • مشاوره در انتخاب سیستم‌های الکتریکی و کنترلی مناسب
      • انجام مطالعات اولیه و بررسی الزامات واستانداردهای صنعت برق
      • تهیه نقشه‌های فنی پایه و تفضیلی تاسیسات برق صنعتی شامل کلیه مدارک مهندسی
      • محاسبات فنی تاسیسات برق صنعتی مانند مدارک محاسبه سیستم ارت، مدارک محاسبات اتصال کوتاه و ….
      • ارائه گزارشات و مستندات در مراحل نصب و راه اندازی تاسیسات الکتریکی
      • نظارت بر اجرای طرح ویا کمک در طراحی تاسیسات الکتریکی

    1. سلام، مسئولیت‌های اصلی یک پیمانکار تاسیسات برق عبارتند از:
      مدیریت پروژه: شامل برنامه‌ریزی، زمان‌بندی، بودجه‌بندی، هماهنگی و نظارت بر تمام مراحل پروژه
      طراحی سیستم‌های الکتریکی: مطابق با استانداردها و الزامات قانونی و با توجه به نیازهای کارفرما
      اجرای پروژه: شامل نصب، راه اندازی و تست تجهیزات و سیستم‌های الکتریکی
      نگهداری و تعمیرات: عیب‌یابی و رفع عیب سیستم‌های الکتریکی، انجام سرویس‌های دوره‌ای و پیشگیرانه
      ارائه مشاوره: به کارفرمایان در زمینه انتخاب تجهیزات و سیستم‌های الکتریکی مناسب، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و ارتقای ایمنی

  3. سلام و وقت بخیر
    شما به عنوان پیمانکار تاسیسات برق، عملیات هوشمندسازی هم توی پروژه انجام میدید؟

    1. سلام ، شرکت ما هم بصورت پیمانکار برق صنعتی هست و هم در پروژه ها می تواند بصورت مشاور همکاری داشته باشد

  4. سلام مهندس. میتونید بگید که منطقه جغرافیایی، چقدر روی دستمزد کابل کشی برق صنعتی تاثیر داره؟

    1. سلام وقتتون بخیر ، برای شرکت ما محل انجام پروژه روی دستمزد کابل کشی تاثیر میگزارد چون مجبور هستیم هزینه هایی مانند ایاب و ذهاب را رقم بالاتری در نظر بگیریم.

  5. سلام و عرض ادب، شرکت شما بعد از از پیاده سازی پروژه، تعمیر و نگهداری تاسیسات برق صنعتی رو هم به عهده میگیره؟

    1. سلام وقت بخیر، شرکت ما طراحی تاسیسات برقی و اجرای آن به عنوان پیمانکار برق صنعتی می باشد و تعمیر و نگهداری در حیطه کاری این شرکت نیست

  6. سلام شما به عنوان پیمانکار برق صنعتی نصب و کابل کشی در پروژه رو هم انجام میدید؟

    1. سلام، شرکت ما بخشی برای آموزش ندارد اما شرکت بخشی از خدماتی که برای پروژه ها ارائه می کند آموزش می باشد که این آموزش شامل پروژه های تاسیسات برق صنعتی نیز هست.

  7. سلام روزبخیر، ببخشید شما طراحی تاسیسات برقی رو با نرم افزار Revit هم انجام میدید؟

    1. سلام وقتتون بخیر، نه متاسفانه ما از نرم افزار Revit برای طراحی تایسیات برق استفاده نمی کنیم

  8. سلام شما پیمانکار برق صنعتی در زمینه نصب و راه اندازی خط تولید لوازم یدکی هم هستید؟

  9. سلام مهندس، شما پیمانکار تاسیسات برقی ساختمانی هم هستید یا فقط کار صنعتی انجام میدید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *